
planificació de menús per a restauració
El nostre assessorament es recolza en l’existència d’un seguit de patologies, intoleràncies, aversions i preferències alimentàries, a nivell individual i poblacional, que fan necessària una actuació nutricional especialitzada, per mera exigència. I perquè, cada vegada més, entenem l’alimentació com una prioritat per salut.

presència d’al·lèrgens en plats i productes
La legislació alimentària obliga al sector de la restauració, als comerços minoristes i a la indústria alimentària a declarar tots els al·lèrgens presents (i la presència de les seves traces) a plats i productes comercialitzats. Com a restaurador o productor has de facilitar la seva informació per escrit, com a mínim. T’ajudem a complir aquest requisit “treballant-ho” a cadascun dels teus productes.

elaboració de fitxes tècniques de plats i productes
Estandarditzar les formulacions dels productes i els seus processos forma part de la seva garantia sanitària. La fitxa tècnica és una eina de treball complexa, que ho engloba; a més de donar un coneixement dels costos de producció, del valor nutricional i permetre mantenir l’estàndard de qualitat del producte o plat acabat. I te la simplifiquem.

cursos i tallers presencials i online
Sens dubte, les activitats educatives són fonamentals per millorar hàbits i poder desterrar errors alimentaris que se’ns sumen, fruit de tota la informació que ens arriba; però poca està basada en l’evidència científica. Amb els nostres tallers i cursos t’exposem de forma planera i pràctica el què ens “diu” la Ciència fer per a millorar la salut.
