Bones pràctiques higièniques en la manipulació d’aliments · CURS BÀSIC | Online
(Si treballes dins el sector de l’hostaleria, obtenir les nocions bàsiques que s’indicaran en aquest curs t’és indispensable.)
CALENDARI*: Formació audiovisual constituïda per 8 vídeus disponibles per a la seva visualització.
DURADA: 8 hores.
MODALITAT: Online.
LLOC: Des de casa o a la feina, amb un ordinador de sobretaula, portàtil o una tablet, també a través del mòbil, i una adequada connexió WiFi.
DOCENT (tecnòloga dels aliments, biòloga i dietista-nutricionista): Dra. Anna Costa.
*OBSERVACIÓ: Dins les 24 hores laborables posteriors a l’adquisició del curs, es facilitarà per mail l’enllaç per a la visualització del material audiovisual. El certificat de realització del curs serà enviat per mailing un cop finalitzada la formació.
Com cuinar aliments a casa, per no perdre els seus nutrients? | Online
(El què cal que sàpigues sobre la preparacio, cocció i conservació dels teus plats , per a una millor gestió de la cuina)
CALENDARI*: Gravació del curs disponible per a la seva visualització.
DURADA: 2 hores.
MODALITAT: Online.
PREU: 20 €
LLOC: Des de casa o a la feina, amb un ordinador de sobretaula, portàtil o una tablet, i una adequada connexió WiFi.
DOCENT (dietista-nutricionista, tecnòloga dels aliments i biòloga): Dra. Anna Costa.
*OBSERVACIÓ: Dins les 24 hores laborables posteriors a la inscripció del curs, es facilitarà per mail l’enllaç per a la visualització de la gravació. I també l’enllaç per a la descàrrega i consulta de les infografies amb els continguts impartits.
Aprenent a llegir les etiquetes dels productes envasats | Online
(Si t’interessa aprendre a interpretar acuradament la informació que figura als envasos, i que amb ella no “et facin comprar” el què realment no necessites, amb aquesta activitat formativa completament pràctica et convertiràs en un expert “consumidor saludable”)
CALENDARI: Disponible la gravació per a la seva visualització.
DURADA: 1,5 hores.
MODALITAT: Online.
LLOC: Des de casa o altre lloc, amb el mòbil, tablet o ordinador, i una adequada connexió WiFi.
PREU: 35 €.
DOCENT (dietista-nutricionista, tecnòloga dels aliments i biòloga): Dra. Anna Costa.
*OBSERVACIÓ: Dins les 24 hores laborables posteriors a la inscripció del curs, es facilitarà per mail l’enllaç per a la visualització de la gravació. I també l’enllaç per a la descàrrega i consulta de les infografies amb els continguts impartits.
Què mengem per esmorzar, que no sigui pa i embotit? | Online
(Si sempre acabes esmorzant el mateix i et falten idees ràpides i apetibles per a gaudir-lo, en aquest webinar no només et proposem opcions diferents, també desmuntem diferents mites sobre l’esmorzar, i t’expliquem com plantejar aquest àpat als més petits de casa.)
CALENDARI: Disponible la gravació per a la seva visualització.
DURADA: 1,5 hores.
MODALITAT: Online.
LLOC: Des de casa o la feina, amb tablet o ordinador (portàtil o de sobretaula), i una adequada connexió WiFi.
PREU: 25 €.
DOCENT (dietista-nutricionista, tecnòloga dels aliments i biòloga): Dra. Anna Costa.
*OBSERVACIÓ: Dins les 24 hores laborables posteriors a la inscripció del curs, es facilitarà per mail l’enllaç per a la visualització de la gravació. I també l’enllaç per a la descàrrega i consulta de les infografies amb els continguts impartits.
Els teus dinars setmanals dins un pot de vidre | Online
(Com pots tenir llestos els teus àpats de dinar o sopar de tota la setmana, només destinant 1-2 hores d’un sol dia, aplicant la tècnica del ‘batch-cooking’)
CALENDARI: Disponible la gravació per a la seva visualització.
DURADA: 1 hora i 45 minuts.
LLOC*: Des de casa, amb ordinador portàtil o de sobretaula, o bé tablet; i una adequada connexió WiFi.
PREU: 35 €
DOCENT (dietista-nutricionista, tecnòloga dels aliments i biòloga): Dra. Anna Costa i Laura Girona.
*OBSERVACIÓ: Dins les 24 hores laborables posteriors a la inscripció del curs, es facilitarà per mail l’enllaç per a la visualització de la gravació. I també l’enllaç per a la descàrrega i consulta de les infografies amb els continguts impartits.