Escull l‘àmbit que t’interessa
SEGURETAT I HIGIENE ALIMENTÀRIA
formació de manipuladors d’aliments
implantació de prerequisits de l’APPCC
implantació i gestió de l’APPCC
auditories internes de Seguretat Alimentària
controls microbiològics alimentaris
disseny higiènic d’instal·lacions alimentàries
composició nutricional i vida útil del producte
assessorament en etiquetatge de productes
cursos i tallers presencials i online
NUTRICIÓ I DIETÈTICA
planificació de menús per a restauració
presència d’al·lèrgens en plats i productes
elaboració de fitxes tècniques de plats i productes
cursos i tallers presencials i online
tractament nutricional personalitzat
SALUT AMBIENTAL
autocontrol i prevenció de legionel·losi
determinació de la presència de Legionella
tractaments N+D a instal·lacions de risc
Quina és la nostra metodologia de treball?
1. Posa’t en contacte amb nosaltres.
Per telèfon, maling o presencialment.
Inocus2. Exposa’ns què requereixes.
T’escoltem, ens desplacem al teu establiment alimentari, si cal; i en pocs dies, tindràs un pressupost.
Inocus3. Ens reunim i treballem conjuntament.
El treball conjunt és essencial per a poder disposar de tota la informació.
Inocus4. Et mostrem i entreguem la documentació elaborada.
T’exposem com funcionen els documents i la seva finalitat.
Inocus5. Continuem treballant junts per a la millora.
S‘implementa, es verifica la seva utilització, i es realitza el seguiment.
Inocus